سفارش ربات معامله گر

سیستم های معاملاتی

سیستم های معاملاتی ، در حقیقت مجموعه قوانینی هستند که معامله گران برای مشخص کردن نقاط ورود و خروج  از یک موقعیت معاملاتی از آنها استفاده می‌کنند. توسعه و به کارگیری سیستم‌های معاملاتی می‌تواند به معامله‌گران کمک کند که بازدهی‌های پایداری کسب کنند و در عین حال ریسک را محدود سازند. در ایده آل ترین حالت، معامله گران باید مانند ربات ها رفتار کنند، یعنی معاملات را به طور نظام مند و به دور از احساسات اجرا کنند. در نتیجه ممکن است شما از خودتان پرسیده باشید که: چه چیزی مانع یک ربات از معامله طبق سیستم معاملاتی من می‌شود؟

پاسخ اینست که: هیچ چیز!

در این مجموعه آموزشی، به شما ابزارها و تکنیک‌هایی را معرفی می‌کنیم که می‌توانید برای ساخت یک ربات معامله‌گر خودکار برای خودتان از آنها بهره‌مند شوید.

ایجاد یک ربات معامله گر ؟

با تبدیل قوانین سیستم معاملاتی خودتان به کدهایی که برای کامپیوتر قابل درک باشد، ربات‌های معامله‌گر خودکار ساخته می شوند. پس از آن، کامپیوتر این قوانین را از طریق نرم افزار آنلاین‌تان اجرا می‌کند. این نرم افزار به دنبال معاملاتی می‌گردد که با قوانین شما مطابقت داشته باشند. در نهایت، معاملات به طور خودکار از طریق کارگزار تان اجرا می شود.

سیستم های معاملاتی

این آموزش بر روی دومین و سومین بخش این پروسه تمرکز خواهد داشت. یعنی جایی که قوانین شما به کدهایی تبدیل می شود که نرم افزار معاملاتی­تان آن ها را می فهمد و به کار می بندد.

کدام نرم افزارهای معاملاتی از سیستم های معاملاتی خودکار پشتیبانی می کنند؟

برنامه های معاملاتی بسیاری وجود دارند که از سیستم های معاملاتی خودکار پشتیبانی می کنند. بعضی از آنها به طور خودکار موقعیت‌های معاملاتی را شناسایی و سپس معاملات را از طریق کارگزارتان اجرا می‌کنند. بعضی دیگر، معاملاتی را که با معیارهای شما سازگار است به طور خودکار شناسایی می کنند اما شما خودتان از طریق کارگزاری باید سفارشات را ارسال کنید. به علاوه، معمولا برای برنامه های کاملا خودکار نیاز است از کارگزاری های خاصی که چنین قابلیت‌هایی را پشتیبانی می‌کنند استفاده کنید. همچنین شاید نیاز باشد فرم‌های مجوزی تکمیلی را هم پر کنید.

 

نیمه خودکارخودکار
AmibrokerTrade station
TradecisionInteractive Brokers
MetaWaveWealthLab

MetaTrader
Omid Analyzer


 

در ایران نرم افزارهایی که نام آن ها پر رنگ شده است، قابل استفاده هستند.

مزایا و معایب

سیستم های معاملاتی خودکار در کنار مزایای خود، معایبی را هم دارند. مزایا و معایب هر چه باشد، اگر یک نفر یک ربات معامله‌گر داشته باشد که به طور خودکار در همه زمان‌ها پول تولید کند، در اصل آن فرد صاحب یک ماشین ساخت پول است!

مزایا

  • یک سیستم خودکار، احساسات و مشغله‌های ذهنی را از معاملات حذف می‌کند که به شما این امکان را می‌دهد صرفا تمرکزتان را بر روی توسعه استراتژی‌ها و قوانین مدیریت سرمایه­تان بگذارید.
  • زمانی که یک سیستم سودآور ایجاد شد، دیگر نیاز به انجام کار خاصی از طرف شما نیست تا زمانی که سیستم از کار بیفتد و یا وضعیت بازار، ایجاد تغییری را در سیستم، بطلبد.

معایب

  • اگر سیستم های معاملاتی به درستی برنامه نویسی و تست نشود، به سرعت زیان‌های هنگفتی را تحمیل می کند.
  • گاهی اوقات تبدیل قوانینی خاص به کد، ممکن نیست که این امر، توسعه یک سیستم معاملاتی خودکار را مشکل می کند.