با بیان "ما حدود سه ماه است که معطل  تأییدیه بانک مرکزی برای دریافت ارز نیمایی هستیم"، اظهار داشت: از اول سال  تاکنون چندین بار مدارک خود را برای دریافت ارز به بانک مرکزی ارائه کرده  ایم؛ اما متأسفانه این بخش تعلل کرده و همین موضوع باعث شده تا مواد اولیه  به خطوط تولید ما نرسد.

این تولیدکننده  لوازم خانگی با تأکید بر اینکه تولید لوازم خانگی تحت تأثیر زنجیره تأمین  مواد اولیه است، گفت: ما مواد اولیه خود را نمی توانیم از بورس تهیه کنیم و  مجبوریم با مراجعه به بازار آزاد آنها را با چندین برابر قیمت بخریم. در  نهایت طبیعی است که قیمت تمام شده افزایش پیدا می‌کند.

وی  با انتقاد از اینکه چرا مسئولین و به ویژه وزارت صنعت به جای انتقاد از  قیمت لوازم خانگی فکری به حال افزایش چندین برابری قیمت مواد اولیه  نمی‌کنند، تصریح کرد: فولاد و مشتقات آن نزدیک به سه برابر گران شده است  بعد آقایان گردن تولیدکننده را گرفته و هیچ نظارتی بر قیمت مواد اولیه  ندارند.

فتاحی با اعلام اینکه اخیراً  سازمان حمایت مجوز 20 تا 30 درصدی افزایش قیمت را به تولیدکنندگان داده  است، گفت: این درصد با توجه به هزینه‌های تولید کفاف ما را نمی‌دهد البته  تأکید شده در صورتی که هزینه تولید برای واحدهای تولیدی بیش از این  درصدهاست مدارک خود را به سازمان حمایت ارائه کنند اما در مجموع به نظر می  رسد افزایش 35تا40 درصدی می‌تواند تاحدودی مورد رضایت تولیدکنندگان قرار  گیرد.

این تولیدکننده لوازم خانگی در  ادامه صحبت‌های خود با تأکید براینکه باید بانک مرکزی تکلیف ما را در تخصیص  ارز نیمایی مشخص کند اضافه کرد: سه ماه است مدام برای دریافت ارز دوندگی  می‌کنیم اگر این موضوع ادامه پیدا کند به طور حتم عرضه کالا کاهش یافته و  واحدهای تولیدی مجبورند با صرف هزینه به سختی فعالیت کرده و زمان مرگ خود  را به عقب بیندازند.

به اعتقاد فتاحی  بازار تابع عرضه و تقاضاست اگر مواد اولیه ای در اختیار تولیدکننده نباشد  به طور حتم عرضه کاهش یافته و نوسانات در بازار به وجود خواهد آمد.